Topix Technology

Customer Review

"Kepada pengguna-pengguna diluar sana yang ingin membeli dan membaiki laptop, saya suggest anda pergi ke Topix Technology"

"Servis sangt bagus dan layanan staf-staf di Topix Technology ni memang terbaik. Saya suggest anda beli disini kerana banyak produk yang up to date ada dijual disini dengan harga yang berpatutan"

"Saya dapat layanan 'A' dari staf beserta percerahan yang difahami. Jadi saya rasa, saya tidak perlu pergi tempat lain. Saya rasa Topix Technology ni sangat sesuai untuk pelanggan kerana semua persoalan akan dijawab beserta dengan suggestion produk"

"Saya kenal Topix Technology daripada kawan saya, dah tiga kali dia membeli dari Topix Technology"

"Saya datang dari Kajang ke Subang Perdana untuk membaiki laptop. Topix Technology memang terbaik! Laptop saya siap baiki dalam beberapa jam sahaja"

"Ini kali ke-3 saya membeli dari Topix Technology. Layanan staf disini sangat mesra dan semua staf disini sangat berpengetahuan. Bila ditanya, mereka boleh menjawab dengan betul dan sangat memuaskan hati"

"Saya telah membeli 10 set komputer refurbish dari Topix Technology untuk kegunaan di Tropicana School. Bila saya dapat menghubungi Topix Technology, Alhamdulillah saya dapat apa yang saya inginkan demi kepuasan anak-anak murid saya dengan harga yang berpatutan"

"Laptop saya dulu lembap, tapi sekarang dah laju. Saranan saya, bawa laptop anda ke Topix Technology dan mereka akan advice untuk laptop yang laju"

× Perlukan Bantuan?